dilluns, 28 d’abril del 2014

"El vol del silenci" a Diània TV


El 25 d'abril de 2014, Diània TV publicava al seu web un article signat per Jordi Juan, sobre el recital poeticomusical que es va celebrar el dimecres 23 d'abril, diada de Sant Jordi i del llibre, al Teatre Olímpia d'Oliva. Ací teniu l'enllaç, per si us interessa consultar l'article:

Manel Arcos presenta 'El vol del silenci' envoltat d'amics al teatre Olímpia d'Oliva

"El vol del silenci" a Ràdio Pego


El 23 d'abril de 2014, Ràdio Pego publicava, al seu web, un article sobre el poemari El vol del silenci, amb motiu de la seua presentació al Teatre Olímpia d'Oliva. Ací teniu l'enllaç, per si us interessa llegir l'article:

Manel Arcos emprèn 'El vol del silenci'

"El vol del silenci" al periòdic "Las Provincias"


El 23 d'abril de 2014, el periòdic Las Provincias publicava, en la seua edició de la Safor, un article signat per Zoa Sanz sobre el poemari El vol del silenci, amb motiu de la seua presentació al Teatre Olímpia d'Oliva. Ací teniu l'enllaç, per si us interessa consultar l'article:

Manel Arcos desvela sus sentimientos y sueños en el poemario 'El vol del silenci'

Entrevista al programa "Coses que passen"

El dilluns, 14 d'abril de 2014, contàvem alguns dels detalls del poemari El vol del silenci en el programa Coses que passen, que Xavi Llopis Aparisi presenta i condueix a Ràdio Pego.



Programa 59 (dimarts, 15 d'abril de 2014)

En aquella ocasió, vam aclarir algunes nocions bàsiques de la Poesia i, alhora, vam parlar dels conceptes i visions que se'n tenen, de la seua història i els seus corrents i estils. A més a més, vam comptar amb la presència del duo format per Josep Orihuel i Clàudia Ortolà, autors del recital poèticomusical Tresors de llum.

Programa 58 (dimarts, 8 d'abril de 2014)

Llavors, vam organitzar la primera edició de portes obertes, edició en què vam comptar amb la participació dels poetes Mari Carmen Sáez, Joan Navarro, Josep Manel Vidal, Carles Duarte i Montserrat, Lorena Cayuela, Marc Freixas, Cèlia Sànchez-Mústich, Vicent Penya, Salvador Lauder i Pura Peris.

divendres, 18 d’abril del 2014

Programa 57 (dimarts, 25 de març de 2014)

Aleshores, vam entrevistar el poeta i músic Jordi Guardans, qui ens va parlar del seu poemari El llibre de Dresden. En aquella ocasió, a més a més, vam gaudir d'alguns dels temes del disc Anem de part, del mateix Guardans.

dimecres, 9 d’abril del 2014

Programa 56 (dimarts, 18 de març de 2014)

En aquella ocasió, vam recordar el poemari Passeig d'aniversari, de Joan Vinyoli. Aquesta és la llista de temes que vam poder gaudir aquell dia:
1.- Rafel Arnal - Pam a pam.
2.- Queen - The Show Must Go On.
3.- Moncho i Miguel Poveda - No et veuré més.
4.- Century - Lover Why.
5.- Carme Canela - Madalena.
6.- Allman Brothers Band - Soulshine.
7.- Paco Muñoz - En el fosc espill del port.